Dobré suroviny - lahodné sirupy a nanuky

Nahlédněte do naší malé pražské výrobny, kde pro vás připravujeme poctivé sirupy a nanuky. Nechceme používat žádná barviva ani aromata a zároveň chceme, aby naše výrobky skvěle chutnaly i vypadaly.

Jak na to? Hlavní tajemství je v kvalitě použitých surovin. Pečlivě vybíráme dodavatele zralého ovoce a zpracováváme ho krátce po sklizni. Sirupy nevystavujeme příliš vysokým teplotám a díky tomu zachováme obsah vitamínů i přirozenou chuť. V případě bylinek využíváme kouzlo dlouhodobé macerace pro šetrné získání chutě a vůně. Dáváme přednost české nabídce ovoce a rádi překvapujeme limitovanými sezónními edicemi.

S opravdovým cukrem

Držíme se tradičního postupu a používáme klasický cukr, žádná umělá sladidla. Správné doslazení je trochu alchymie, protože ovoce je pokaždé jinak sladké. Naše chuťové buňky jsou už perfektně vytrénované, takže i když se jednotlivé várky lehce liší, výsledek vám vždycky zachutná. Cukr navíc spolehlivě funguje jako konzervační látka, proto nepoužíváme žádné další konzervanty.

Pomáhají nám moderní technologie

Pro výrobu nanuků používáme technologii rychlého zmražení při teplotě -25 °C. Díky tomu mají nanuky krémovou strukturu bez ledových krystalků. V mrazáku vám vydrží čerstvé i několik měsíců.

Čím kratší, tím lepší

O čem je řeč? O složení našich výrobků. V sirupech najdete jen ovoce, vodu, cukr, kyselinu citronovou, ovocnou šťávu a kůru. Nic víc není potřeba, abyste si užili přírodní chuť ovoce. Nanuky vyrábíme z ovoce, cukru, čerstvé smetany, kvalitní čokolády a dalších přísad jako je například burákové máslo. Žádný z našich nanuků neobsahuje víc než 6 ingrediencí. Jde nám o složení, kterému budete rozumět, a chuť, do které se zamilujete.

Líbí se vám náš způsob výroby?
Prohlédněte si naší nabídku nanuků a sirupů.